Šperky LOTUS STYLE

Šperk, který svede jak všechny ženy, tak i muže ... Pokud jste připraveni na nevšední zážitek, máte svůj vlastní styl a věnujete pozornost každému detailu, tak tento šperk je určen právě pro vás.

 

Pánské šperky | LOTUS MAN 

FASHION & TREND nový koncept šperků LOTUS MAN je horký trend této sezóny. Dokonale charakterizuje pravého muže. Sofistikovaný design ocelového šperku LOTUS MAN dává pocit svobody a síly svádění. Lotus Style je opravdu módní doplněk za atraktivní cenu.

Quality & Style šperky potřebují silného muže, který je stejně tvrdý jako jeho charakter. Tak byla vytvořena kolekce LOTUS MAN, která je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů. Kombinace nerezové oceli, slinuté titanu s kaučukem, nabízí jedinečný styl a neuvěřitelnou sílu.

Dámské šperky | LOTUS WOMAN

FASHION & TREND Na začátku nové sezóny jsme pro vás připravili něco opravdu "trendy" - kolekce šperků Lotus Style. Zde najdete až 600 různých vzorů náhrdelníků, náramků, prstenů a náušnic. Vše za velmi příznivé ceny.

Značka šperků a hodinek LOTUS

Značka LOTUS je splněným snem obchodníka Miguela Rodriqueze, který založil vlastní značku hodinek po zkušenostech nasbíraných ve Švýcarsku. Dnes se původně malý podnik rozrostl v mezinárodní koncern, k němuž patří takové mezinárodně úspěšné značky jakými je Festina, Jaguar, Calypso a nedávno přibyla i tradiční švýcarská značka Candino.

Díky nejmodernějším výrobním technologiím nabízí LOTUS spojení kvality a moderního designu za velice výhodnou cenu. Ve Španělsku je absolutní jedničkou na trhu před všemi ostatními značkami hodinek, takže nejméně každý třetí Španěl nosí tyto hodinky. V současné době se hodinky LOTUS vyváží do mnoha dalších evropských zemí.

Na vývoji všech výrobních závodů se podíleli švýcarští inženýři. Absolutní priorita je přisuzována lidem a jejich znalostem a dovednostem. Proto se například finální uložení ručiček provádí manuálně. Počítač dohlíží jen na to, aby odborný pracovník podal maximální výkon a aby přesnost byla vždy na nejvyšší možné úrovni. Pro značku LOTUS je naprostou samozřejmostí, že každé pouzdro hodinek je ještě před vsazením hodinového strojku podrobeno přísné zkoušce těsnosti a tlaku, která je provedena znovu po kompletaci hodinek.

LOTUS nezakládá svou budoucnost na zámožných milovnících hodinek, nýbrž sází na širokou veřejnost. Proto také odráží sortiment značky LOTUS rozličný styl a vkus lidí. Ale ať již je mezinárodní sortiment značky LOTUS jakkoli rozmanitý, cena je vždycky férová.