Police - sluneční brýle odstartovaly slávu

Mnohé z firem začaly oděvní módou, jak šel čas přidaly další módní doplňky a jako bonus se výrobní portfolio rozšířilo o náramkové hodinky a šperky. Značka Police se poněkud vymyká – slávu jí přinesly sluneční brýle.

Vše začalo u slunečních brýlí.

Mnohé z firem začaly oděvní módou, jak šel čas přidaly další módní doplňky a jako bonus se výrobní portfolio rozšířilo o náramkové hodinky a šperky. Značka Police se poněkud vymyká – slávu jí přinesly sluneční brýle.

Osmdesátá léta byla pro sluneční brýle dobou rozmachu. Vedle ochrany zraku k nim přibyla druhá, a pro odbyt mnohem významnější role – role módního doplňku. Vznikl trend, který trvá dodnes, sluneční brýle jsou doplňkem, který podtrhuje dámskou i pánskou originalitu. A Police je značkou, která umí sílu tohoto doplňku pozdvihnout na hodně vysokou úroveň. Přesto firma nestagnuje a v dalších letech rozšiřuje svou nabídku o parfémy, následují hodinky a šperky.

Police v hvězdném podání

O světovou proslulost značky se bezpochyby zasloužili coby její ambasadoři hollywoodské hvězdy Bruce Willis nebo George Clooney. Hodinky Police jsou v jejich případě doplňkem nejpříhodnějším – vyjadřují touhu po dobrodružství, originalitu, sílu, odvahu, nespoutanost, mužnost,  přesně jako to mají v popisu rolí slavní herci. Ale vývoj přináší nové tváře a výčet  megastar zdaleka nekončí – přidává se k nim fotbalový mág David Beckham, který ruší veškeré zažité představy o konformitě usedlosti a jednotvárnosti. A konečně Antonio Banderas – dotváří výraz značky o jižanský šarm a vášeň. Co jiného si může fashion značka, která dnes kromě výše zmíněného zahrnuje rovněž oděvy, kožené zboží, pera, klíčenky, batohy a tašky pro svůj celosvětový úspěch napříč generacemi přát?

Ocelové a kožené šperky Police

Ani šperky Police nezůstávají někde v povzdálí, jsou originální svou propracovaností, spojením tradičních  materiálů, jako jsou chirurgická ocel a kůže, doplněné často gotickými prvky.  Tyto nevšední ornamenty dodávají šperkům kapku vyzývavosti a odvahy. Většina řetízků a náramků Police  je unisex, proto se jimi může zdobit stejně dobře muž jako žena.